2020. március 11., szerda

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos feladatokról. Minden iskolai programot, ünnepséget, nyílt napot, lemondunk, a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.
Lázár Ervin Program  keretében szervezett valamennyi esemény, és a Határtalanul program, határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.
 Kérem, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu)  szereplő információkat vegyék figyelembe. Azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.
Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük. Felhívom a figyelmét, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érheti el. Segítő együttműködését megköszönve,
Márkus Gusztáv
intézményvezető