2021. július 27., kedd

Tanulói oltás

 Tisztelt Szülő!

 

Tekintettel arra, hogy döntés született a 12-18 éves személyek – iskolában (általános iskola, középiskola, szakképző intézmény) történő – oltásáról, illetve oltásának időpontjáról, így szükségessé vált a 2021. augusztus 30-31. napján ellátandó oltási feladatok kapcsán az érintett, a lehetőséget igénylő 12-18 éves személyek számának felmérése.

 

Jelenleg tehát, első körben csak az oltási hajlandóság felmérése történik. arról, hogy 12-18 éves gyermekeik számára igénylik-e az oltás lehetőségét. Az oltás lebonyolításával kapcsolatos további részletes információk a későbbiekben várhatóak.

 

Kérjük, hogy legyenek szívesek megfontolni, hogy igénylik-e az oltás lehetőségét a 12-18. éves gyermekük (gyermekeik) részére, és visszajelezni intézményünk részére: Igen vagy Nem választ.  Jelenleg csak az oltást igénylő 12-18 éves személyek számának felmérése történik, így a most megadott „igen” válasza nem kötelezi az oltás tényleges felvételére.  Tekintettel arra, hogy az általános iskolai tanulmányaikat befejező 8. osztályosok is érintettek lehetnek az oltás igénylésében, de ezen tanulók az általános iskolával már nem állnak tanulói jogviszonyban, így kérem, hogy az oltásra vonatkozó igényüket jelezzék azon intézmény vezetője felé, amely a tanulót 9. évfolyamra felvette.

 

Visszajelzését kérjük, hogy 2021. augusztus 2. hétfő 9:00 óráig tegye meg az osztályfőnök felé.

 

 

Segítő együttműködését köszönöm.

 

2021. 07. 27.

                                                                                                         Márkus Gusztáv

                                                                                                          intézményvezető